Afdøde hunde

Gaia afgået ved døden den 19. februar 2016

Bommelunds Gaia blev godt 10 år og levede cirka 1½ år længere end spået - til sidst tog kræften dog magten over hende, så vi måtte tage afsked med hinanden. Nu er du hos Scott mm. hyg jer, indtil vi ses igen et andet sted! Tusind tak for alle de fine oplevelser på jagt og prøver, som du gav mig - du vil blive savnet!

Dyrvigs K. Scott nåede lige at blive 10 år, men pludselig ultimo juli begyndte han at få udfordringer med bentøjet, så alt for tidligt måtte vi tage afsked med hinanden - Scott hviler, hvor vi har haft mange fornøjelige timer sammen (andetræk🙂)!

Dyrvigs B. Tenna mor til Scott levede et langt og aktivt liv indtil hun ikke kunne mere - lige som Scott mange store oplevelser på jagt og prøver!

Ellidsbøls A. Bethe mor til Dyrvigs B. Tenna fik en alt for pludselig men sikkert for hende skøn afslutning på et dejligt hundeliv på prøver og jagt - sov stille ind under frokostpausen i deres hundekasse og med datter Tenna ved sin side. Bethe havde leveret en fantastisk præstation om formiddagen, så en underlig fornemmelse at komme ud til bilen!😥

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 07:50
Sidste Nyt har modtaget 8
06.03 | 14:46
Forside har modtaget 7
13.02 | 18:33
Stamtavle for Gaia har modtaget 1
22.10 | 17:36
Links har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE